DEN VÁLEČNÝCH VETERÁNŮ

DEN  VÁLEČNÝCH  VETERÁNŮ

SPOLEČNĚ POMOZME

Vážení a milí,

v rámci VV některých skupin NG a několika studentů VG vyrábíme symbol válečných veteránů – vlčí máky –  jejich distribucí bychom rádi finančně podpořili organizaci pomáhající válečným veteránům.

V úterý 9.11. vyhlásíme sbírku – za dobrovolný příspěvek obdržíte námi vyrobený vlčí mák. Třídy 1.A – 3.A oslovíme přímo ve třídě, pro ostatní budeme k dispozici na chodbě před sborovnou.

Vyučující dějepisu a vyučující anglického jazyka seznamují ve svých hodinách s historií a významem Dne veteránů, panel s informacemi je také na hlavní chodbě školy. Sbírka probíhá po dohodě s organizací Spolek VLČÍ MÁKY

Výsledek – kolik jsme utržili, odešleme, dostaneme certifikát a info, jak (komu) peníze pomohly

Komu odesíláme:  Spolek VLČÍ MÁKY  www.spolekvlcimaky.cz

Garant akce: Mgr. Mirka Trojanová

www.spolekvlcimaky.cz

Jsme dobrovolníci, kteří svůj čas, dovednosti a zkušenosti věnují těm, kteří by jinak byli na své starosti mnohdy sami. A kteří, bohužel, v české společnosti zůstávají stále ještě nedoceněni, nepochopeni a opomíjeni…

​Pomáháme VÁLEČNÝM VETERÁNŮM,

kteří hrdě nosili na rameni naši národní vlajku

a za naše bezpečí nasazovali zdraví i život,

snášeli odloučení od rodin a bojový stres.

 Jsme malá neziskovka, která neakumuluje peníze, nýbrž hodiny dobrovolnické pomoci. A máme dost sil pomáhat i těm vojákům, kteří v misi nasazeni nebyli. Neodmítáme ani policisty, hasiče, celníky a vězeňské strážné, jejichž nasazení i problémy bývají podobné. Děkujeme za vaši službu!

 

                                          

 

Příspěvek byl publikován v rubrice aktuality a jeho autorem je Mgr. Mirka Trojanová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *