Výsledky celostátního finále Přeboru škol v orientačním běhu v Čechách pod Kosířem

Ve středu 7. 6. 2017 se družstvo 18 našich orieňtáků zúčastnilo celostátního finále Přeboru škol v orientačním běhu v pěkném městečku Čechách pod Kosířem. Začátek závodu se běžel na kopci Kosíř u rozhledny a dobíhalo se do malebného parku okolo zámečku. Ostudu jsme rozhodně neudělali 🙂 , vyhlašovalo se umístění do 6. místa.

Nižší gymnázium v konkurenci 17 škol získalo pohár za 6. místo, přestože nám chyběla jedna bodovací pozice. Vyššímu gymnáziu uteklo 6. místo o jediný bod, skončilo 7. ze 13 škol. Nejlepší individuální výsledek měl Hubert Waněk 3. místo v kat. H7 a Kateřina Hanušová 5. místo v kat. D7. Za odměnu se vezli na stupně vítězů kočárem 🙂 . Všem našim závodníkům děkujeme, protože to byl závod především družstev a body se počítaly za každé umístění.

Výsledky a fotografie pořadatelů najdete na http://ob.skprostejov.cz/cfps/. Naše fotky naleznete zde. A pokud budete chtít naše závodníky vidět naživo, pak se dívejte na ČT Sport ve čtvrtek 29. 6. na Sport v regionech, třeba nás zahlédnete 🙂 . Příští rok možná v Pardubicích.