IBIS zahajuje

Interaktivní biologický seminář IBIS zahajuje další ročník! A protože 15. října zveřejníme první sadu úkolů letošní online soutěže, rádi bychom se touto formou chtěli připomenout. Jsme studenti a akademičtí pracovníci Přírodovědecké a Lékařské fakulty Masarykovy univerzity a už počtvrté jsme připravili korespondenční webový seminář pro všechny mladé zvědavé badatele, kterým školní učivo nestačí.

IBIS je určený primárně pro studenty středních škol se zájmem o biologii a přírodní vědy. Celý seminář sestává z několika sad různorodých biologicky zaměřených úkolů, které jsou postupně zveřejňovány po dobu celého školního roku. Součástí je také víkendové soustředění plné zajímavých aktivit a přednášek, které našim řešitelům zdarma nabízíme. Úspěšní řešitelé se také mohou těšit na letní týdenní zážitkový kurz zaměřený na biologii a informatiku.

Všechny potřebné informace jsou volně dostupné na našich webových stránkách: http://ibis.sci.muni.cz/. Aktuální informace jsou dostupné také na  facebooku https://www.facebook.com/ibis.seminar/. Další akce pro středoškoláky pořádané Masarykovou univerzitou můžete najít na https://prostredoskolaky.muni.cz/.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *