S domácími úkoly do přírody :)

Současná situace ve světě nás učí fungovat tak trochu jinak. Je to složité pro všechny věkové, ale i pracovní skupiny, a proto nás to nutí dělat věci jinak, než jsme byli zvyklí.

Učíme se z domu, pracujeme on-line a pohybu máme čím dál tím méně. Proto přicházíme s tímto projektem, jehož cílem je nás všechny dostat od počítačů, z domů zpět ven, do přírody.

Projekt spočívá v tom, že úkoly budete v rámci mezipředmětových vztahů přijímat a vypracovávat stejně tak jak jste zvyklí, ale forma jejich odevzdávání se bude lišit. Konkrétní učitel na konkrétní předmět vám zadá úkol, který vypracujete. Odevzdáte ho ale na místo, které bude nějakým způsobem předem definováno – fotografií, turistickým rozcestníkem, souřadnicemi, … K odevzdání úkolu budete mít vždy určený časový limit (např. 2 dny). V tomto časovém limitu budete muset vypracovaný domácí úkol dopravit (pěšky, vycházkou se psem, na kole, …) na stanovená místa. Bude jich víc, abychom zaručili dostupnost schránek většině našich studentů. Po dosažení časového limitu se všechny schránky vyberou a vaše vypracované úkoly obdrží zadávající učitelé. Ti je vyhodnotí a předají vám zpětnou vazbu přes Teams nebo Komens.

Samozřejmě se to netýká všech domácích úkolů, ale pouze některých!

Takto budou plnit zadané domácí úkoly postupně všechny třídy GYMVR.

 

Sportu a pohybu zdar!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *