Beseda s Evou Samkovou

Přestože je její čas vzácný a soustředí se na trénink před letošním posledním závodem světového poháru, našla si na nás Eva Samková čas a připojila se do online třídnické hodiny 1.A. Téměř hodinu si s námi povídala, smála se, sdílela své zážitky a odpovídala na všechny otázky dětí (někdy i rodičů 😀 ). Na všechny přenesla svou pozitivní energii a úsměv na tváři. Asi nejlépe přiblížím atmosféru naší besedy, když budu sdílet pár zpětných vazeb od dětí z 1.A.

 

Tím svým zvonivým smíchem mi dává pozitivní energii a naději, že se této doby vlastně nemusíme bát, když víme jak proti ní bojovat…… Doslova to ovlivní moje plány! Začnu si chystat plán na každý den, abych stihla zajít ven a udělat všechno co potřebuji stihnout…… Moc se mi to líbilo………. Eva je můj velký vzor…. Moc se mi líbilo, jak byla celou dobu veselá….. Je potřeba pilně pracovat na tom, co si přejeme, aby se nám splnilo…..  Bylo to skvělé…. Nyní mám ještě větší chuť skočit na lyže…. Beseda se mi moc líbila a určitě si z ní vezmu něco do budoucna….. Moc vám děkuji za to, že pro nás realizujete tak super věci … Tak určitě jsem si z ní odnesla pozitivní energii 😀... Určitě to pro mě byl nový zážitek, přece jenom toto se nestává každý den! Eva je super a strašně příjemná osoba a těším se až budu fandit!

Takže kdo se chce přidat, může fandit Evě v sobotu 20.3. odpoledne v přímém přenosu finále světového poháru ve snowboardcrossu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *