Jedinečná příležitost! Krkonošské gymnázium partnerem American Academy

Krkonošské gymnázium a Střední odborná škola se jako první pilotní veřejná škola stala partnerem mezinárodně uznávané instituce American Academy se sídlem v Praze.

V rámci tzv. duálního programu bude takto pro naše studenty možné studovat American Academy online a získat tak v posledním roce studia jak české maturitní vysvědčení, tak i High School Diploma, který může českým studentům významně usnadnit cestu na zahraniční vysoké školy (viz výše uvedený leták). Nespornou výhodou programu je i fakt, že jde o studium ostatních předmětů v anglickém jazyce.

Jelikož půjde o první ročník naší vzájemné spolupráce, kdy se studentům bude tato možnost nabízet, gymnázium má připraveno pro případné zájemce pouze 25 míst (uvedená cena v letáku 12 500 Kč/rok platí při plném počtu zájemců, při nižším počtu zájemců může být cena max. 20 000 Kč/rok).

Studium bude otevřené pro studenty budoucího 1. a 2. ročníku čtyřletého gymnázia (a 5. a 6. ročníku osmiletého gymnázia) a pro studenty 4.A ve formě tzv. přípravného ročníku. Předpokladem studia je vážnější zájem o anglický jazyk a všeobecné vzdělávání.

Přihlášky budou koordinátoři přijímat od žáků školy od 12. do 19. května 2021. Výběr žáků do programu proběhne na základě posouzení komise školy a American Academy.

Více informací u koordinátorů projektu: baresj@gymvr.cz (Mgr. Jaroslav Bareš, pracoviště Vrchlabí), kocova@gymhost.cz (Mgr. Zuzana Kočová, pracoviště Hostinné)

PŘIHLÁŠKA DO DUÁLNÍHO PROGRAMU AMERICAN ACADEMY

Přihlášku a esej

a) přímo vyplňte

b) vytiskněte, vyplňte, oskenujte

a elektronicky odešlete do 30. května na email:
jana.chuda@americanacademy.com

Mgr. Martin Vlášek, ředitel školy

Příspěvek byl publikován v rubrice aktuality a jeho autorem je Mgr. Martin Vlášek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *