Klapka: „Jazyková škola v přírodě podruhé“

Jako v akčním filmu kombinovaném s pohádkou se 7.– 9. června ocitly třídy 3. A a 4. A, které měly tu čest dostat se do druhého dílu seriálu na pokračování s názvem Jazyková škola v přírodě na Souši

Během tří dnů si vrchlabští studenti vyzkoušeli „role“ ve francouzských, německých a anglických filmech, jež byly laděny vážně i komicky a hravě (dvouhodinové bloky s L. Štolfovou, R. Trejbalovou a J.Nýdrlovou), otestovali týmového ducha (ve sportovním bloku s V. Rychtrovou a M. Bobovským a při týmové hře při pěší túře na Chatu na Souši) a užívali si jeden druhého. Večery se nesly ve znamení vskutku zábavných bonusů v podobě zeměpisného kvízu M. Bobovského a „one men show“ v podání Bradleyho Place (který si studenty získal svou bezprostředností a hereckým i jazykovým talentem).

Největší odměnu pro všechny aktéry však představoval čas strávený SPOLEČNĚ mimo školu. Úsměvy na rtech většiny účastníků nemizely dokonce ani při adrenalinovém sestupu při dobývání vodopádů. Snad měla na pohádkové atmosféře pobytu notný podíl také báječná kuchyně provozního Františka a jeho ženy a ubytování, které můžeme jen doporučit.

Největší dík patří celému „filmovému štábu“ v čele s Veronikou Rychtrovou, která převzala patronát nad celou akcí. Těšíme se na další podobné!

Radka Trejbalová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *