Postup do Celostátního finále přeboru škol v orientačním běhu 2018

Ve středu 23. 5. jsme se zúčastnili krajského přeboru škol v orientačním běhu v Hradci Králové. Skončili jsme na krásném druhém místě, jak v základních školách (nižší gymnázium), tak i ve středních školách (vyšší gymnázium). Před námi se umístilo Biskupské gymnázium z Hradce Králové, které bojovalo na domácí půdě a mělo tudíž výhodu. Z druhého místa postupujeme do celostátního finále, které se letos koná ve středu 6. 6. v Pardubicích na dostihovém závodišti. Za naše gymnázium bojovali studenti z vrchlabského, studeneckého a pardubického oddílu orientačního běhu, ale i studenti, kteří běželi skoro poprvé.
Nejlepších individuálních výsledků ve svých kategoriích dosáhli: 4. místo Lucka Messnerová 2. A kat. D3, 2. místo Natka Pilná 4. A kat. D4, 3. místo Kačka Hanušová 3. A kat. D4, 3. místo Terka Chrástová 1. B kat. D5, 5. místo Bětka Randáková 1. B kat H5, 3. místo Honza Čivrný 1. A kat. H3, 2. místo Hubert Waněk 3. A kat. H4, 4. místo Kuba Dostál 5. A kat. H5, 5. místo Dominik Urban 1. B kat. H5. Poděkování ale patří i ostatním našim běžcům, protože bez jejich bodů a snahy bychom nepostoupili.
Fotografie a další výsledky naleznete zde: http://www.shk-ob.cz/liga-skol
Web celostátního závodu: http://lpu.cz/cfps18/ , kde si naši závodnici pořádně prostudují pokyny a mapy.
Zvláštní poděkování patří firmě Stihl – Cermanovi ze Studence, která nám zaplatila autobus do Hradce Králové, a paní učitelce Petře Šedivé, která to zprostředkovala.

StartCílbiřička

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *