Výsledky přijímacího řízení 2023

Pokud již víte, že o studium na Krkonošském gymnáziu nemáte zájem, sdělte nám tuto informaci na tel. 499 421 584 nebo 601 364 734.

V následujících odkazech naleznete seznamy s výsledky přijímacího řízení pro školní rok 2023/2024.

Do deseti pracovních dnů (do 16. 5. 2023) od zveřejnění tohoto seznamu (28. 4. 2023) musí přijatý uchazeč nebo zákonný zástupce nezletilého přijatého uchazeče potvrdit zájem o vzdělávání na naší škole doručením zápisového lístku (ten uchazeči získají na své základní škole). Zápisový lístek je možno uplatnit pouze jednou. Nelze jej vzít zpět. Výjimkou je situace, kdy jiná škola vyhoví odvolání proti rozhodnutí o nepřijetí. Pak je možno zápisový lístek ze školy, kam byl umístěn, vzít zpět a přemístit tam, kde byl uchazeč přijat v rámci tohoto odvolání. 

Nepřijatým uchazečům nebo zákonným zástupcům nezletilých nepřijatých uchazečů bude rozhodnutí o nepřijetí ke vzdělávání na naší škole v 1. kole přijímacího řízení odesláno poštou do vlastních rukou. Nepřijatí uchazeči nebo zákonní zástupci nepřijatých uchazečů pro nedostačující kapacitu oboru mohou podat odvolání do tří pracovních dnů ode dne doručení rozhodnutí o nepřijetí ke vzdělávání, a to ke krajskému úřadu prostřednictvím ředitele Krkonošského gymnázia a Střední odborné školy. Pokud uchazečův zájem o studium na naší škole trvá, odvolání doporučujeme podat.


Výsledky přijímacího řízení do osmiletého oboru

Výsledky přijímacího řízení do čtyřletého oboru


Vzor odvolání pro osmiletý obor

Vzor odvolání pro čtyřletý obor

 

Dne 28. 4. 2023, Luděk Rychtr, zástupce ředitele školy

 

Příspěvek byl publikován v rubrice aktuality a jeho autorem je Mgr. Luděk Rychtr. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *