Americká akademie, šk. rok 2022–2023

Vážení rodiče, vážení studenti,

program Americké akademie na školní rok 2022–2023 představuje několik změn: jednoletý program přípravného kurzu bude probíhat víceméně stejným způsobem, jedná se o přípravu na systém práce, která čeká adepty anglického jazyka v průběhu případného následného čtyřletého studia.

Čtyřletý duální program nabízí vedle klasického studia na americký středoškolský diplom i možnost studovat v mírnějším tempu, se stejnými vyučujícími a se stejnou možností volby předmětů (i nově vytvořených zájmových kroužků); jde o možnost získat certifikát z daného (žákem vybraného) předmětu s menší objemovou i časovou náročností na žáka.

Ceny jednotlivých programů na následující školní rok jsou: Preparatory Course (žáci 3. A) – 10 000,- Kč, Duální program Certifikační (studenti 4. A a budoucí 1. B) 12 000,- Kč a Duální program High School Diploma (studenti 4.A a budoucí 1.B) 15 000,- Kč.

Do programu bylo možné se přihlásit u koordinátora AA při škole (Vrchlabí – Jaroslav Bareš, Hostinné – Zuzana Kočová) s vyplněnou přihláškou (viz odkaz níže) do 17. června 2022.

Pro studenty budoucí 1. B platí tato možnost až do konce září.

V případě jakýchkoliv dotazů se prosím obraťte na školní koordinátory, či přímo na centrálu Americké akademie v Praze – www.americanacademy.com

DP_Prihlaska ke studiu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *